Szia Anna. Na, ugye hogy megy a recept feltöltés. kitartás kell, és utána már nincs akadály. Csak így tovább.
6 db tojás
6 ek. cukor
2 x fél sütőpor
6 ek. liszt
egy pici étolaj.
krémhez:
6 dl tej
2 cs. eperpuding
20 dkg margarin
20 dkg porcukor.
teteje:
kb. 1 kg, eper, ebből teszünk a belsejébe is egy kicsit. 1 ek, zselatin, kevés viz,.
oldala:
1 cs babapiskóta, ha van olyan amelyiknek az egyik fele cukrozott.
2 x 3 tojásból piskótát sütünk a szokott módon. a tejet a pudinggal felfőzzük, ha kihült összekeverjük a 20 dkg margarin keverékével, és 20 dkg. cukor keverékével.
összeállitás:
1 piskóta lap, krém, eper darabok, piskóta lap krém.
teteje:
ha nagy az eprünk elvágjuk a kép szerint,és kirakjuk vele a torta tetejét.
kevés vízbe elkeverjük a zselatint, felmelegitjük, nem kell forralni.
Ha hült egy kicsit, megkenjük vele az epreket ecsettel,hogy másnapra is szép maradjon.
A félretett krémmel az oldalához ragasztjuk a babapiskótát úgy, hogy az egyik fele cukros legyen, a másik sima.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.