8 db tojás, 8 evőkanál porcukor, 8 evőkanál liszt, 1 db sütőpor Krém: 4dl tej, 1 epres puding(főzős), 15 dkg Ráma, kb 30 dkg eper a krémhez. A díszítéshez : Eper,1 cs zseltin, 1 db epres italpor, Hullala tejszínhab 2dl.
8tojásból piskótát sütünk, ha kihűlt 3 felé vágjuk. 1 epres pudingot a 4dl tejjel és a 4 kanál cukorral megfőzzük. Ha kihűlt az epret hozzáturmixoljuk és a rama-val kikeverjük. Ezzel megtöltjük a piskótát, én a tetejére is tettem egy keveset, a zselatin miatt, hogy ne szívja be. Ezután hűtőbe raktam. Ha lehűlt az eperrel díszítettem, ráöntöttem a zselatint,( amit előzőleg már kikevertem, hevítettem, de nem forraltam, majd lehűtöttem) majd megint hűtöttem. Aztán a tejszínhabbal díszítettem
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.