6 tojásból piskótát sütünk.
A krémhez:
2 csomag vanília puding, 10 dkg cukor, 800 ml tej.
Díszítéshez:
750 g eper, 1 csomag gyümölcskocsonya por vagy zselatin.
A kész piskótát hagyd kihűlni.
A pudingot a tejjel és cukorral főzd sűrűre,majd a forró pudingot öntsd a piskótára.
Sűrűn rakd ki félbevágott eperrel.
A tetejére készíts piros tortazselét a zacskóján lévő leírás szerint.
Pár órára helyezd hűtőbe.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.