A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a formákat alul sütőpapírral béleljük. A lisztet, cukrot, kakaót, szódabikarbónát, sütőport, és a sót összekeverjük. A tojásokat simára keverjük a maradék 4 hozzávalóval. A száraz hozzávalókat rászitáljuk a nedves hozzávalókra, simára keverjük. A tésztát kettéosztjuk és készre sütjük a lapokat. Ezután mindkét tortalapot vízszintesen kettévágjuk, így 2 centinél magasabb 4 lapot kapunk.
A krémhez a hozzávalókat a kézi mixer legmagasabb fokozatán 5 perc alatt habosra keverjük. A tortalapokat a vékonyra szeletelt eperrel kirakjuk és sorban megkenjük a mascarponés krémmel. A tortát kívülről vékonyan (nem baj, ha átlátszik a csokis tortalap) áthúzzuk a krémmel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.