Ez még ma megcsínálom,bíztos nagyon fincsi ,kőszi a receptért :)
4 tojás
20 dkg cukor
20dkg liszt
1 vanélia cukor
1 dl víz
1 dl olaj
1 sütőpor
1 tál eper
krém
2 epres puding
6 dl tej
7 kanál cukor
2 tojás fehérje
250 ml tejszin
3 dk reszelt csoki
A tojások fehérjét felverjük a cukorral habnak lassan hozzáadjuk a vizet olajat és a sárgákat.A lisztet a sütőporral lassan hozzákeverjük.Sütő papírral bélelt tepsire öntjük és 200 fokon megsütjük.Mikor kihül a papirt levesszük róla megrakjuk eperrel.Közben megfőzzük a pudingot 5 kanál cukorral. A 2 tojás fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verjük és hozzákeverni még a meleg pudinghoz. rásimítjuk a sütire .Mikor kihült a tejszint kemény habbá verjük és a pudingra simítjuk.Bereszeljük csokival és epperrel diszítjuk.Hűtőbe lehűtjük és szeleteljük.
Ez még ma megcsínálom,bíztos nagyon fincsi ,kőszi a receptért :)
Nagyon gusztusos,a kinézete remélem finom is köszi az ötletet, meg fogom csinálni:::)))
hétvégére meg sütöm nagyon köszönyöm
én is hétvégére készitem el. a krém állaga kicsit lágy!- ilyennek kell lennie??
Nem lágy a krém állaga az enyém ahogy látod a képen szépen szeletelhetô és meg ma vettem ki a fagyóból pár szeletet az is szép nem lett lágy.
én mikor rá találtam erre a sütire kb 1 hete,azóta már 2-szer sütöttem meg nagyon finom a gyerekek imádják,és még a férjem is pedig ő nem igazán sütis de ez nagyon jó.Köszönöm.úgy is csináltam már,hogy a tésztát tepsibe tettem megszórtam meggyel és kész a meggyes pite nem maradt lágy a tészta szépen megsült 30-35 perc körül.
Csilla ôrulok ,hogy izlett találsz még sok finomságot amiket itt a recepoldalra feltoltottem .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.