Jónak hangzik kipróbálom !!!!!!!!!!!!!!!!! :)
kb. 50 dkg fagyasztott (házi) eper
1-2 ek. cukor vagy xilit
nagyon pici víz kb.1/2 dl
Az epret picit kiolvasztom, de még fagyosan összekeverem a cukorral és vízzel, majd a jégkrémtárolóba kanállal bekanalazom, beledugom a pálcikákat és hagyom a fagyasztóba pár órát esetleg egy éjszakát állni.
Mielőtt kiszedem a fagyiformából, kicsi melegvíz alá teszem és könnyebben kicsúszik a formából a jégkrém.
Igazi gyümölcs íz! Tartósító nélkül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.