1 fej saláta
2 db banán
3 ek citromlé
25 dkg eper
só, bors, cukorpótló por ízlés szerint
4 ek olíva olaj
1 ek zöldbors
1 ek mandulaszelet
A salátát bő vizben megmossuk, lecsorgassuk. Nagyobb levelekből ágyat készítünk, a kisebb leveleket összetépjük.
A banánt meghámozzuk, 3 cm-es darabokra vágjuk, majd citromlével megöntözzük.
( nem fog bebarnulni )
Bő vízben megmossuk az epret, és negyedekre vágjuk. Mindkét gyümölcsöt az összetépett salátához adjuk.
A zöldborsot sós vízben beáztatjuk, majd lecsepektetjük.
Citromlét össszekeverjük sóval, borssal, cukorpótlóval olívaolajjal, és a gyümölcss alátára öntjük.
Óvatosan összekeverjük, és tetejére szeletelt mandulát, és zöldborsot szórunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.