Krémhez:
Habhoz:
Püréhez:
A tojások sárgáját egy Mesterszakács Főzőedényben kikeverjük. Hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, egy kis tejet és simára keverjük. A maradék tejet is hozzáadom és krémmé főzöm. Félre teszem kissé hűlni.
A tojások fehérjét egy Tupperware Mikrós Edényben kemény habbá verem a cukorral.
600 W-on 1 percig főzöm a mikróban.
A mikróban elkészült habot egy megfelelő méretű Elegancia Tálba szaggatom, majd leöntöm az epres krémmel.
Ez alatt a megmosott, lecsepegtetett epret lecsumázom, beleteszem a Magas Turbó Aprítóba és pürésítem a vaníliás cukorral.
Ezt az eper pürét a krémhez keverem.
Hagyom kihűlni a madártejet, hűtőbe teszem és jól lehűtve kínálom.
Eperszeletekkel díszítem tálaláskor.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.