Hozzávalók: 2 kg. eper, 45 dkg cukor, 1.5 cs. zselésítő 3:1-ben
Elkészítés: Az epret alaposan megmossuk, feldaraboljuk.Rátesszük a cukrot, és állni hagyjuk míg a cukor kicsit elolvad. Hozzákeverjük a zselésítőt, és 5 perc fórrás után meleg üvegekbe rakjuk. Fejjel lefelé hagyjuk kihűlni./én turmixoltam, mert a darabosat nem eszik meg a gyerekek/
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.