· 5 dl görög joghurt vagy aktívia
· 30 dkg eper
· 8 db babapiskóta
· 3 evőkanál méz
· 1 teáskanál citromlé
2,5 dl habtejszín
· 1/2 citrom héja reszelve
Összetördeljük a fele piskótát. Összedolgozzuk a joghurtot a piskótamorzsákkal, citromlével és héjjal, valamint a mézzel. Fedjük és hűtjük egy óráig. A mosott epreket csumázzuk, pár szemet meghagyunk, a maradékot nagyon apróra vagdaljuk,vagy turmixolhatjuk is A darabkákat beleforgatjuk a joghurtos masszába, belehalmozzuk a kehelybe, majd díszítjük az eperrel, a maradék piskótával és a tetejére a felvert tejszínhabbal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.