Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Eperkrém piskótával

felvitel dátuma: 2014-01-01 17:36:21       mai nézettség: 2       nézettség: 2284
részletes recept
Eperkrém piskótával
Hozzávalók 6 személyre:

·         5 dl  görög joghurt vagy aktívia

·         30 dkg eper

·         8 db babapiskóta

·         3 evőkanál méz

·         1 teáskanál citromlé

2,5 dl habtejszín

·         1/2 citrom héja reszelve

Előkészületi idő: 60 perc


Elkészítés:

Összetördeljük a fele piskótát. Összedolgozzuk a joghurtot a piskótamorzsákkal,  citromlével és héjjal, valamint a mézzel. Fedjük és hűtjük egy óráig. A mosott epreket csumázzuk, pár  szemet meghagyunk, a maradékot nagyon apróra vagdaljuk,vagy turmixolhatjuk is  A darabkákat beleforgatjuk a joghurtos masszába, belehalmozzuk a  kehelybe, majd díszítjük az eperrel, a maradék piskótával és a tetejére a felvert tejszínhabbal.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*