Eper dzsem
5 kg jó érett eper
4 cs dzsemfix 3:1
cukor ízlés szerint, kg-onként 30-40 dkg.
A megmosott epret a cukorral felteszed főni,amikor kezd levet engedni,a botmixerrel egy kicsit összetöröd.Ha nincs,akkor kézzel nyomkodd szét.Ha megfőtt az eper,kevés cukorba keverd el a fixet és keverd bele.Forrald még egyszer,vigyázz nagyon habzik,de ha leveszed a lángot a hab elül.Tedd üvegekbe,és dunsztold.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.