Irénkém, nagyon hálásan koszonom Neked a receptet! Finom vendégváró husika, ízleni fog az én kis csapatomnak is biztosan! Elmentettem, nehogy keresgélni kelljen!
1.5kg csontozott 1karaj,,vagy tarja.
2 db közepes fej vöröshagyma,
2-3 fej foghagyma,
15 dkg füstölt főtt tarja, vagy 1 csomag csípös paprikás szalámi.
Só, bors ízlés szerint,
10 dkg bacon szalonna,
1.5 dl félédes vörös bor,
A karajt,megmosom,és felszeletelem(13-14),de nem vágom szét alul egybe marad.
A hagymát felszeletelem, és tarját is annyi szeletre amennyi szeletet (rést) kaptam. Minden résbe kerül 1 db tarja,1 fél karika hagyma,1 kis gerezd fokhagyma ketté vágva.
Sózom ,borsozom két oldalról hurkapálcával, össze tűzöm, az egészet becsomagolom baconba és egy jénaiba teszem, ráöntök 1.5 dl félédes vörösbort, 1 db 4-be vágott hagymát a maradék fokhagymát rá szórom, alufóliával letakarom és sütőbe alul felső sütés 160 fokon 1,5 órát sütöm.
Előző nap készítem, egy éjszakát hűtőbe teszem,majd másnap kiszedem a hurkapálcát és felszeletelem fóliával letakarva felmelegítem.
A tarja ugyan így készül, csak csípős paprikás szalámi kerül a szeletek közé.
Irénkém, nagyon hálásan koszonom Neked a receptet! Finom vendégváró husika, ízleni fog az én kis csapatomnak is biztosan! Elmentettem, nehogy keresgélni kelljen!
Irénkém, elkészítettem és mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon finom és mutatós husi!!!!!!! Köszi a receptet!
Én is elementem,tényleg nagyon jó!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.