a 19 cm átmérőjű formához, felülre (fehér)
a 22 cm-es formához alulra (csokis)
Csokis krémhez
Kókuszos krémhez:
Előmelegitjük a sütőt 180 fokra.
A tortaformák alját kiszedjük, és egy tepsire helyezzük a karikákat,(ha ráfér egy tepsire, jó, ha nem akkor külön süssük meg őket.) két újságlapra, vagy sütőpapirra, és belisztezzük picit.
Elkészitjük a piskótánkat.
A fehérjét elkezdjük verni, majd ha kezd fehéredni, akkor beleszórjuk a cukrot,és kemény habbá verjük.
Ha kész, rászitáljuk a tetejére a lisztet és a kakaót (a kakaóshoz), rátesszük a sárgáját és óvatosan összekeverjük egy fakanállal.
Belekaparjuk a formánkba, és a közepéből haladva az oldalára kenjük a formának a tésztát.
Az oldala fogja felhúzni, mert az melegszik fel a leghamarabb. 35 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, átforditjuk és lehúzzuk a papirt.
Ott hagyjuk kihűlni, azután hidegen vágjuk ki a formából.
3 szeletre vágjuk mindkettőt, és a következő krémmel töltjük.
A 4 dl tejben megfőzzük a pudingot, cukor nélkül, majd ha kihűlt, leszedjük egy kanállalabőrét, és habverővel belekeverjük a cukorral habosra kevert margarinba.
Töltjük vele a tortánkat, A kókuszos tortát tesszük felülre, a diszités pedig a fantáziánkra van bizva.
Jó étvágyat kivánok hozzá!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.