35 dkg finomliszt
5 dkg kristálycukor
10 dkg puha Rama margarin
3 tojás
2 dl tej
2 dkg éleszto
csipetnyi só
Az élesztot langyos tejben felfuttatjuk. A puha margarint a cukorral habosra keverjuk. Hozzáadjuk a tojásokat és a sót. Tovább habosítjuk. Beletesszuk a lisztet és az élesztos tejet. Elkeverjuk és langyos helyen letakarva kb. 20 percig kelni hagyjuk. A gofrisutot elomelegítjuk és belekanalazzuk a masszát.
Megjegyzés: Tehetunk bele 3-4 dkg jégcukrot is, de azt csak akkor tegyuk bele, mikor a tésztát kelni hagytuk és rá a masszára.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.