80 dkg pulykamell filé
ízlés szerint só, fehérbors, bazsalikom
5 dkg vaj
egzotikus gyümölcskeverék konzerv
40 dkg rizs
friss zöldség a díszítéshez
A pulykamell filét megtisztítjuk, majd kockára vágjuk és vajon megsütjük, fűszerezzük.
Rátesszük a konzerv levétől megszűrt gyümölcs keveréket, és összeforraljuk.
rizst puhára főzzük, majd friss zöldséggel és apróra vágott bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.