Nagyon jól hangzik!
60 dkg csirkemell
1 doboz Trópusi gyümülcs saláta
20 dkg szeletelt bacon szalonna
2 ek konyak
só ízlés szerint
2 ek cukor
1 pohár tejföl
olíva olaj
10 dkg aszalt szilva
20 dkg trappista sajt
2 bögre jázmin rizs
A csirkemellet felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk.
A bacon szalonnára ráfektetjük a csirkemellet majd a csíkra vágott sajtot, és összegöngyöljük.
Olajjal kikent jénai tálba sorba elhelyezzük.
2 ek. cukrot karamellizálunk.
2 ek. konyakot és egy kevés olíva olajat öntünk rá. Hozzáadjuk a tejfölt, és összeforraljuk.
A gyümölcskeverékkel és az aszalt szílvával megszórjuk a tekercseket.
Ráöntjük a mártást, majd legedjük alofóliával és 40 percig sütjük.
Eltávolítjuk a fóliát és még 10 percig pirítjuk.
A rizst megfőzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.