20 -30 dkg babapiskóta
-1 csomag Aranka krémpor ( főzés nélküli ) vagy 1 csomag vaniliás vagy bármilyen hidegen készitett ( főzésnélküli ) puding
- kevés tej amiben a piskótákat megforgatjuk
-1 doboz 200 ml .hulala tejszin
-egy kevés főző csoki a diszitéshez
a piskótákat megforgatjuk egy kevés tejben egy tálkában és
-szépen sorba rakjuk egy magas falú edényben
-a pudingot vagy krém port mixerrel addig keverjük amig jó kemény nem lesz
-egy részt rásimitjuk a piskótára
-aztán következik a következő sor piskóta
-s megint a krém
-utoljára megint piskóta
-a tejszint is jó keményre fel verjük és a piskótára simitjuk
-tetejét lehet dísziteni felolvaszrtott csokit csúrgatunk a tetejére ( el is maradhat )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.