Jól néz ki
Hozzávalók:
1 kg karfiol
1 nagyobb natúr joghurt
1 tk.fokhagyma-granulátum
20 dkg.kukoricapehely
2-3 ek. olívaolaj
Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt,sós vízben kissé előfőzzük,kiszedjük,hagyjuk lehűlni.
A kukoricapelyhet durvára törjük,a joghurtot egy tálba öntjük,belekeverjük a fokhagyma-granulátumot,majd a karfiolt egyenként belemártjuk a joghurtba,megforgatjuk a kukoricapehelybe.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk,olívaolajjal vékonyan meglocsoljuk és 175 fokon szép pirosra sütjük.(kb.40 perc)
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.