6db tojás, 6e.k kristálycukor, 6e.k liszt, 1cs sütőpor, (ez a piskóta)Krém:2dl cukrászhab(Hulala), 25dkg túró,, 2cs vaníliás cukor, 10dkg kristálycukor, 1db citrom , 1kisüveg sárgabarack lekvár, kevés csokireszelék
A 6db tojásból sütünk egy piskóta lapot(35x30cm tepsibe)A krém:a cukrászhabot felverjük robotgéppel jó keményre és a vaníliáscokorral , a túrót is kiverjük a citrom héjával és a kristálycukorral, ha megvan akkor beleforgatjuk a hulalal habba és óvatósan összekeverjük , a piskóta lapot lekenjük a barack lekvárral , majd a habos túrókrémet is rákenjük és megszórjuk csokireszelékkelés kicsit hűtőbe teszük.Ha meghűlt akkor lehet tálalni!Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.