Elkészítettem a recepted szerint.:) Nagyon finom lett !
A tojássárgákat a porcukorral, citrommal és a forró vízzel jól összekeverjük, majd beletesszük a sütőporral elkevert lisztet, végül a fehérjéből vert habot is óvatosan beleforgatjuk.
Egy 28 cm átmérőjű gyümölcstorta formát jó alaposan kivajazunk vagy zsirozunk, (a magarinnak nem elég a zsirtartalma), kilisztezünk, és 180 fokra előmelegitett sütőben 30 percig sütjük a tésztát.
A formában hagyjuk kihűlni, majd egy tálcára boritjuk és mehet rá a puding.
Ha egy kicsit dermedt, mehetnek rá a gyümölcsök, és bevonjuk zselatinnal.
Én még tejszinhabbal is diszitettem, de izletesebbé is tette a tortát.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.