Tészta:
Tetejéhez:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A Konyhaművész Pro Tálban habosra keverjük a cukrot a tojással és az olajjal.
A lisztet összekeverjük egy Új Hullám Tányérban a sütőporral, a sóval és a szerecsendióval. A lisztes keveréket kicsinyenként a cukros masszához adagoljuk felváltva a tejjel.
A tésztát átöntjük a tésztaadagolóba és a muffin formákat ¾ részig megtöltjük.
Tűpróbáig sütjük, ez kb. 20-25 perc.
Közben összekeverjük a cukrot a szerecsendióval és a fahéjjal.
A vajat megolvasztjuk és sütés után azonnal az olvasztott vajba mártjuk a muffinokat, majd az illatos cukorba.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.