A nyulat megmosom, leszárítom, megtűzdelem szalonnával, majd kívül-belül sózom, borsozom vegetázom.
A krumplit megpucolom, hasábokra vágva, az előzőleg 30 percre hidegvízben áztatott Pataki tálba teszem. Fűszerezem, sóval, borssal, vegetával. Jól összekeverem, hogy a fűszer minden szeletre eljusson.
A krumpli tetejére szeletelem a hagymát.
Apró kockára vagdalom a paprikát, rászórom a hagymára.
A fűszerezett, tűzdelt nyulat erre az ágyra fektetem.
A rozmaring ágakat két oldalára teszem.
A nyúlra terítek még szalonna szeleteket és szeletelt fokhagymát
Készre sütöm.
A Pataki-tál tetejét nem kell levenni, úgy is szépen meg fog pirulni a nyúl.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.