ötletes és nagyon guszta!!
Hozzávalók a tésztához: 40 dkg. liszt,1 dl tej, 1 kocka élesztő,csipet só,15 dkg. főtt áttört burgonya.
Szósz: fél kg. darált hús,1 hagyma , pici só, kevés zsiradék,1 kk. őrölt piros paprika,1 evőkanál pizzafűszer.
Virslis tésztához: 3 pár virsli, tészta nagyságúra vágva,
15 dkg. reszelt sajt, 1 tojás a kenéshez.
Elkészítés: a tejben felfuttatjuk az élesztőt,és ha megkelt, a hozzávalókkal együtt jó kis laza tésztát gíúrunk. Kétfelé vágjuk, az egyik felét elnyújtjuk és megkenjük a húsos szósszal, fecsavarjuk, szeleteljük, megszórjuk reszelt sajttal, és pirosra sütjük. Ez a csiga.
A másik tésztát is kinyújtjuk, cikkekre vágjuk, és mindegyik cikkejre egy virsi darabot teszünk. Felcsvarjuk mint a kiflit, tetejét megkenjük tojással és sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.