30 dkg friss egres ( de lehet gyors fagyasztott is )
10 dkg cukor
2 dl tejföl
2 ek. liszt
6 szem szegfűszeg
1 l vízből és a cukorból szirupot fűzünk, és beletesszük a szegfűszeget ( tea tojásba, vagy fűszer zacskóba érdemes tenni, mert könnyebb lesz majd kivenni ), majd beleszűrjük a liszttel elkevert tejfölt.
Felforraljuk, és beletesszük a megtisztított egrest és 2 percig főzzük.
Kivesszük a szegfűszeget, és kihűtve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.