Nagyon gusztusos.
Az egrest megmossuk, lecsípkedjük a szárát és a virágmaradványát. Az 1l-es Mesterszakács Nyeles főzőedénybe tesszük. Ráteszünk 4 kanál nádcukrot és annyi vizet, hogy éppen csak ellepje. Felforraljuk, forrástól számítva 1 percig főzzük.
Közben a tojásokat beleütjük a Gyorskeverőbe, hozzáadjuk a másik 4 kanál nádcukrot és jó habosra keverjük.
Átöntjük egy 2l-es Kristály tálba. Mégegyszer a Mesterfogás kézi habverővel átkeverjük.
Hozzáöntjük a forró egrest. Összevegyítjük és hagyjuk kihűlni, majd a Kristály tálat lezárjuk a tetejével és a kész egres habot hűtőbe tesszük.
TW Kristály kehelyben tálaljuk.
Ajánlott Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.