Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Egészben sült csemegekaraj lecsóval

felvitel dátuma: 2011-03-07 11:48:51       mai nézettség: 2       nézettség: 3464
részletes recept
Egészben sült csemegekaraj lecsóval
Hozzávalók 4 személyre:

sertés rövidkaraj: 0,60 kg
baconszalonna: 8 szelet
friss lecsó ízlés szerint
nagy szemű vajbab ízlés szerint
angolszalonna: 20 dkg

burgonya: 0,40 kg
idény zöldség a díszítéshez

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A sertés rövidkarajt vékony szeletekre ( 4 db ) vágjuk. Baconszalonnába bújtatjuk, roston készre sütjük.
A megsült karaj tetejére tálalás előtt a friss lecsót, nagy szemű vajbabot, angolszalonnából készített magyaros ragut és a megtisztított, kockára vágott, forró olajban megsütött burgonyát halmozzuk.
Idény zöldségsalátával díszítjük, és vas edényben tálaljuk.

Szakács: János


Film link: http://www.youtube.com/watch?v=P0sYiAvtnzI

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*