2-3 kg paprika
1-2 dl ecet
1 liter víz
15 dkg cukor
1 ek. só
borkém,
bors, kömény
Minden liter vízhez 1 dl. 10%-os ecet , 15 dkg cukor, 1ek só, borkén , babérlevél, bors, kömény és ezt az egészet felforralni.
A friss megtisztitott szeletekre vágot paprikákat üvegekbe rakom és ráöntöm a forró levet. majd lefoliázom és 2-3 napig dunsztban pihentetem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.