Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával

felvitel dátuma: 2012-07-13 21:30:19       mai nézettség: 1       nézettség: 4241
részletes recept
Édesburgonya rozmaringgal és fokhagymával
Hozzávalók 2 személyre:

1 fél kg- s édesburgonya
3 szál rozmaring
4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál olaj

 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 25 perc

Elkészítés:

Egy lábasban felmelegítem az olajt, rádobom az apróra vágott rozmaringot, fokhagymát.
Egy- két percig sütöm, mikor már illatozik a rozmaring, hozzáteszem a megtisztított, és kockákra vágott édesburgonyát, megsózom, készre sütöm. Kezdetben fedő alatt, majd nélküle.
Finom sült csirkéhez, vagy sült nyúlhoz.
Ha pedig megszórom egy kis reszelt parmezánnal, esetleg bármilyen reszelt sajttal, akkor kenyérrel, ez egy kitűnő vacsora, persze jöhet hozzá valamilyen friss saláta is.
étvágyat!


 

Szakács: Rozi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*