1 fél kg- s édesburgonya
3 szál rozmaring
4 gerezd fokhagyma
4 evőkanál olaj
só
Egy lábasban felmelegítem az olajt, rádobom az apróra vágott rozmaringot, fokhagymát.
Egy- két percig sütöm, mikor már illatozik a rozmaring, hozzáteszem a megtisztított, és kockákra vágott édesburgonyát, megsózom, készre sütöm. Kezdetben fedő alatt, majd nélküle.
Finom sült csirkéhez, vagy sült nyúlhoz.
Ha pedig megszórom egy kis reszelt parmezánnal, esetleg bármilyen reszelt sajttal, akkor kenyérrel, ez egy kitűnő vacsora, persze jöhet hozzá valamilyen friss saláta is.
Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.