Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 16 szerda Csongor névnapja

Főoldal » Hús ételek / baromfi recept » Édesapám csirkéje

felvitel dátuma: 2014-04-21 18:31:09       mai nézettség: 1       nézettség: 1942
részletes recept
Édesapám csirkéje
Hozzávalók 5 személyre:

2 egész csirkemell

fehérbors

fokhagyma

majoranna

tárkony

kakukkfű

rozmaring

őrölt gyömbér

szárnyas fűszersó

csipetnyi ételízesítő

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 45 perc
Elkészítés:

A csirkemellet 1x1 cm kockára vágjuk, ezután a fenti fűszerekkel befűszerezzük ( Ízlés szerint használhatjuk a fűszereket). 

Nagyobb serpenyőben vagy lábasban kevés olajat átforrósítunk. Ha az olaj már , hozzáadjuk a csirkemell kockákat, kifehérítjük a húst. Ha a hús már , főzőtejszínt adunk hozzá. Összefőzzük és addig forraljuk együtt a csirkével, míg szószos alapot nem kapunk

Tálaláskor köretként párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk

Szakács: Henike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*