2 egész csirkemell
só
fehérbors
fokhagyma só
majoranna
tárkony
kakukkfű
rozmaring
őrölt gyömbér
szárnyas fűszersó
csipetnyi ételízesítő
A csirkemellet 1x1 cm kockára vágjuk, ezután a fenti fűszerekkel befűszerezzük ( Ízlés szerint használhatjuk a fűszereket).
Nagyobb serpenyőben vagy lábasban kevés olajat átforrósítunk. Ha az olaj már jó, hozzáadjuk a csirkemell kockákat, kifehérítjük a húst. Ha a hús már jó, főzőtejszínt adunk hozzá. Összefőzzük és addig forraljuk együtt a csirkével, míg szószos alapot nem kapunk.
Tálaláskor köretként párolt rizst vagy hasábburgonyát adunk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.