Piskóta-8 tojás,8 ek cukor,8 ek liszt,1 ek,viz,1 evőkanél kakaó,1 sütőpor,de lehet kevesebb is.
Krém-4 dl,tej,14dkg cukor,4ek.liszt.
20dkg,maragarin,15 dkg porcukor,10 dkg citronát,S egy fözös Tiramisú pudingpor.
Teteje,tejtábla,kicsi olaj
A piskótából a szokásos módon piskótát,sütünk,.Mikor kihült,ki bélelünk egy Jénai tálat és bele tesszük a piskótát,majd a krémet és igy rétegezve,megint piskóta a teteje majd krém.
A tejet a lisztet a cukrot,meg fözzük,s hagyjuk kicsit hülni.
A margarint őssze keverjük a cukorral és a citronáttal és bele rakjuk a kihült pébe,majd hozzá keverjük a Tiramisú pudingport,amit nem fözünk meg csak magát a puding port rakjuk bele.
A tetejére mehet a göz felett ,olvasztott csoki.
Nagyon Édes és laktató,finomság
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.