A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
Az ecetet a vízzel és a fűszerekkel felforraljuk és hagyjuk teljesen kihűlni. Én most a fűszerek nélkül forraltam, de ezt mindenki ízlése szerint készíti.
Az uborkát jól megmossuk, legjobb erre a célra egy, csak erre használt körömkefe. Többször váltott vízben öblítjük a súrolás után, egészen addig, míg a víz teljesen tiszta nem marad.
Az uborkát a 8,7 literes Tupper Savanyúságos vödörbe tesszük.
Rászórjuk a fűszereket és ráöntjük a kihűlt ecetes levet. Aki nem szereti a savanyúságban látni a fűszereket, akkor az ecettel forralja mindenképpen, és mikor kihűlt leszűrve kerüljön az uborkára a lé.
Légmentesen zárjuk le a vödrünket és tegyük végleges helyére.
A legfontosabb dolog, hogy a harmadik napig nem lehet a hordót kinyitni. Három nap után viszont bármikor csemegézhetünk belőle. Nagyon sokáig eláll!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.