Hozzávaló: 5 vastagabb torma, izlés szerint ecet, só,cukor.pici kénpor
Elkészítés: a tormákat meghámozom, jól megmosom, és a kocka reszelő sajt rszelőjén lereszelem. Elkészítem z ecetes levet, ki milyen édesen szereti, és ráöntöm. Csavaros üvegekbe teszem, egy kicsi késhegynyi kén port teszek a tetejére, akkor nem kell hűtőbe tenni, sokáih eláll.VIGYÁZAT!!!! NAGYON TUDJA MARNI A SZEMET ÉS AZ ORROT MIKOR RESZELVE VAN!!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.