Ízlés szerinti levet készítünk. Az ecetet a vízzel és a fűszerekkel felforraljuk és hagyjuk teljesen kihűlni.
A paprikát jól megmossuk, magját kiszedjük és darabokra szeljük,én 4 felé szoktam elvágni. Ha szükséges újra megmossuk, hogy magok ne maradjanak rajta.
Ha a fűszereket nem forraltuk a lével, mint én sem, akkor rászórjuk az üvegben levő paprikára és a tetejére tesszük a tartósítót és a borként is és így öntjük rá a levet.
Üvegekbe rakjuk és a teljesen kihűlt ecetes levet ráöntjük.
Légmentesen zárjuk az üveget és ezt is, mint minden télire eltett savanyúságot, lekvárt stb., 5-10 percre fejre állítjuk, hogy vákuum keletkezzen.
Ezután visszafordítjuk és végleges helyére tesszük a paprikát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.