A fűszerek Toldi Fűszer termékek:
A halszeleteket besózzuk, egy órát hagyjuk állni.
A tojásokat beleütjük a Mix-Fixbe, sózzuk, és jól összerázzuk.
A FrissTorony 3 kis edényébe tesszük a lisztet, tojást és zsemlemorzsát. Bepanírozzuk be a halszeleteket, majd bő olajban kisütjük a Mesterszakács Nagy Nyeles Serpenyőben.
Közben elkészítjükaz ecetes levet.
A vízhez hozzáöntjük az ecetet, ízlés szerint ízesítjük sóval és cukorral, egész borssal és babérlevéllel. Forraljuk fel a 7,5 l-es Mesterszakács Füles Főzőedényünkben.
Míg a hal sül, az ecet pedig forr, a TW Konyhai Késsel megpucoljuk a hagymát úgy, hogy a gyökerét rajta hagyjuk. A Konyhaművész Szeletelővel vékony karikákra szeleteljük a hagymákat, használva a kézvédőt hozzá, amibe a hagymát a gyökere felöli, részen beleszúrjuk.
A 6 literes Kristály Tálba egy sor halat teszünk, erre egy sor hagyma kerül. Így rakosgatjuk felváltva a halat és a hagymát. Záró sorként a tetejére hagyma kerüljön.
A forró ecetes levet a halra öntjük. Hagyjuk hűlni és mikor már beszívott a hal az ecetből, akkor pótoljuk. Mikor készen vagyunk, a tálat a tetejével lezárjuk és pár napig így érleljük az ecetes halunkat.
Javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.