Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Dunántúli káposzta

felvitel dátuma: 2016-06-29 16:04:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1400
részletes recept
Dunántúli káposzta
Hozzávalók 4 személyre:

1/5kg hús (lehet disznó, csirke)
60 dkg káposzta (fele édes másik fele savanyú)
30 dkg zöldpaprika
30
dkg hagyma,
30 dkg paradicsom.

Pác:

bors 
őrölt kömény ízlés szerint

Habaráshoz:
1 nagy tejföl 
3 evőkanál liszt,
olaj

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Először a paradicsomot forró vízbe dobom és lehúzom a héját.
Összedarabolom a zöldségeket és bepácolom a sóval borssal köménnyel és állni hagyom, kivéve a savanyú káposztát!
Közben összedarabolom a húst én csirkecombot használtam!
Olajon fehéredésig pirítom a  húst majd hozzáteszem a zöldségeket!
Felöntöm vízzel
Készre párolom mikor megfő behabarom a lisz és tejföl keverékével!
Igazán üdítő nyári étel friss zöldségekből!
Én újabban kuktába teszem így nem fűtöm a konyhát abban elég 10 perc!

Szakács: Livi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*