1/5kg hús (lehet disznó, csirke)
60 dkg káposzta (fele édes másik fele savanyú)
30 dkg zöldpaprika
30 dkg hagyma,
30 dkg paradicsom.
Pác:
só
bors
őrölt kömény ízlés szerint
Habaráshoz:
1 nagy tejföl
3 evőkanál liszt,
olaj
Először a paradicsomot forró vízbe dobom és lehúzom a héját.
Összedarabolom a zöldségeket és bepácolom a sóval borssal köménnyel és állni hagyom, kivéve a savanyú káposztát!
Közben összedarabolom a húst én csirkecombot használtam!
Olajon fehéredésig pirítom a húst majd hozzáteszem a zöldségeket!
Felöntöm vízzel
Készre párolom mikor megfő behabarom a lisz és tejföl keverékével!
Igazán üdítő nyári étel friss zöldségekből!
Én újabban kuktába teszem így nem fűtöm a konyhát abban elég 10 perc!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.