A vajat a porcukorral habosra keverni. Hozzáadni a tojássárgákat, a lisztet, és végül óvatosan bele a kemény habbá vert fehérjét. Sütőpapírból vágj ki hat darab 26 centi átmérőjű téglalapot. Tedd őket tepsibe, és szépen eloszlatva, arányosan simítsd minden egyes darabra a masszát.
A csokoládét lereszelni a tojásokkal és a porcukorral keverd habosra keverni.. Meleg vízbe állítva folyamatosan kevergetni, és kihűlni hagyni. A vajat a vanília kikapart magjával habosra keverni , majd hozzáaönteni az étcsokis masszát. Az első lapot megkenni , és rá a következőt, majd lenyomni egy kicsit. Ezt ismételni egészen addig, amíg a tortalap el nem fogy. Egy lapot férre tenni, az még később kelleni fog. A maradék krémet torta oldalára kell keni. Az oldalát darált keksszel meghinteni ,, hűtőbe legalább három órára, betenni megdermedni.
A vajat, a cukrot és a citromlevet pirítsd meg, és gyorsan kend rá a félretett lapra. Szeleteld fel, mert később már nagyon nehéz lesz, és a szeleteket illeszd a torta tetejére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.