ez tetszik! de mire használod a két evőkanál vizet???
1 db kerektortaformában egy 8 tojásos piskóta amit 4 felé vágunk vagy dobostortalap sütő ebben 5 lapot sütünk.
8 db tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
KRÉM:
6 db tojás
30 dkg kristálycukor habosra keverve
aztán sürüre főzőm mint a pudingot
20 dkg keserű tortabevonó
3 kanál kakaó
CUKORFONDANT:
20 dkg kristály cukor
2 evőkanál hideg víz
8db tojás
8 kanál cukor
8 kanál liszt
szétválasztom a tojásokat a fehérjét felverem a cukorral jó kemény habbá és hozzá keverem a tojások sárgáját aztán a lisztet és teszek bele egy késhegynyi szalakálét.
előmelegített sütőben sütöm amíg a lapok kihülnek elkészítem a krémet.
KRÉM:6 DBtojás
30dkg kristálycukor habosra keverve
aztán sürüre főzőm mint a pudingot
20dkg keserű tortabevonó
3 kanál kakaó
ezeket melegen adom hozzá
ha kihült hozzá adok 30dkg rámát habosra keverem és megtőltöm a piskóta lapokat
CUKORFONDANT:20dkg kristály cukor
2 evőkanál hideg víz
píritani kezdem és kevergetem ha szép arany színű akkor egy csep ecet és egy kávéskanál rámát rakok bele és szépen rácsorgatom a legfelső lapra amit én előre felszeleteltemJó étvágyat
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.