Fázisfotókat is tehetnél fel a tortákhoz!
Elkészítés: Megsütjük a piskótát, közben elkészítjük a krémet.
A cukrot, kakaót és a 6 egész tojást, gőz fölött addig főzzük, míg a cukor el nem olvad, és az egész krém jól össze áll.
Ezután teljesen kihűtjük.
Majd ezt követően hozzákeverjük a vajat, amit legalább 10-15 percig robotgéppel jól kikeverünk.
A piskótát 3 lapra vágjuk, majd megtöltjük a krémmel.
Elkészítjük a tetejét is.
A cukrot egy lábasba öntjük beleteszünk 1-2 csepp citromlevet, majd szépen elkezdjük a cukrot karamellizálni.
Ügyeljünk arra hogy a cukor ne hogy megégjen, tehát világos színű legyen.
Gyorsan kell dolgozni a cukorral,mikor készen van, gyors mozdulatokkal rákenjük a tortalapra.
Díszítés tetszés szerint
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.