Fél kg májas hurka,félkg véreshurka,félkg sütnivaló kolbász,3-4evkanál disznózsír
1kg piroskáposzta, fél fej vöröshagyma ,1db alma,egy-két kanál olaj,1 mokkáskanál öröltkömény,1teáskanál cukor ízlés szerint só egy pici őröltbors,egy teáskanál ecet.
1kg burgonya,1 fej hagyma,egy teáskanál pirospaprika,só,zsiradék,
A disznótorost házi zsirral átkenem,varrótűvel megszúrkálom,hogy ne szakadjon ki,és zsírozott tepsibe teszem és előmelegített sűtőbe teszem és kb egy óra alatt megsütöm.
A káposztát apróra szeletelem,a hagymát szintén és a zsiradékon megpárolom,beledobom a cukrot,karamellizálom és mehet bele a káposzta,só,bors,örölt kömény és a lereszelt 1db alma.Lefedem és megpárolom,mikor megpuhult beleteszem az ecetet és tálalásra készen van.
A burgonyát megtisztítom,kockára vágom és felteszem sós vízben főzni.Addig a hagymát összevágom és zsíradékon megpárolom,pirospaprikával színezem és a megfőtt burgonyát leszűrés után hozzáadom.Összekeverem és sózom és tálalásra kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.