Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 19 szombat Emma névnapja

Főoldal » Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva

felvitel dátuma: 2012-01-14 19:58:53       mai nézettség: 1       nézettség: 3767
részletes recept
Disznótoros,pároltkáposztával és hagymás krumpliva
Hozzávalók 3 személyre:

Fél kg májas hurka,félkg véreshurka,félkg sütnivaló kolbász,3-4evkanál disznózsír

1kg piroskáposztafél fej vöröshagyma ,1db alma,egy-két kanál olaj,1 mokkáskanál öröltkömény,1teáskanál cukor  ízlés szerint egy pici őröltbors,egy teáskanál ecet.

1kg burgonya,1 fej hagyma,egy teáskanál pirospaprika,,zsiradék

Előkészületi idő: 40 perc

Sütési idő: 60 perc

Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A disznótorost házi zsirral átkenem,varrótűvel megszúrkálom,hogy ne szakadjon ki,és zsírozott tepsibe teszem és előmelegített sűtőbe teszem és kb egy óra alatt megsütöm.

A káposztát apróra szeletelem,a hagymát szintén és a zsiradékon megpárolom,beledobom a cukrot,karamellizálom és mehet bele a káposzta,,bors,örölt kömény és a lereszelt 1db alma.Lefedem és megpárolom,mikor megpuhult beleteszem az ecetet és tálalásra készen van.

A burgonyát megtisztítom,kockára vágom és felteszem sós vízben főzni.Addig a hagymát összevágom és zsíradékon megpárolom,pirospaprikával színezem és a megfőtt burgonyát leszűrés után hozzáadom.Összekeverem és sózom és tálalásra kész.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptlap.hu/edit_recept?edit=1&id=5807

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*