sertés hús
nyelv,
tüdő,
húsos szalonna
szalonna bőr
só
szív
fűszerek:
babérlevél. egész bors
fokhagyma
vörös hagyma
A hüsoktól függően több őrig abároljuk a hozzávalókat, a fűszerekkel lassú tűzön.
Ha megfőttek tepsire szedjük, kihülni.
Majd egy tálban össze keverjük a fűszetrekkel:
őrölt kapor, köménymag. bors, só, piros paprika,abalében megfőtt vörös és fokhagyma,pépesre zuzva
Abárló lével felöntve, jól össze dolgozzúk, pihentetjük, hogy érjenek az ízek.
Nálam sonka présbe került egy adag, a maradék folpakkal bélelt szögletes edénybe.
Hűtőbe rakva, egy éjszaka megdermed.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.