Szuper! Én is rendszeresen készítem.
Az almák magházát kisúrom, de úgy, hogy az alját ne lyukasszam át. Kicsit megnagyobbítjuk a lyukat az almákban.
A barack lekvárt, diót és ízlés szerinti fahéjat összekeverem és ezzel a masszával megtöltöm az almákat.
Kivajazott sütőedénybe teszem és 180-200 fokon sütöm.
Melegen és hidegen is finom csemege.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.