Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Dióval töltött alma

felvitel dátuma: 2011-02-19 16:32:24       mai nézettség: 1       nézettség: 2386
részletes recept
Dióval töltött alma
Hozzávalók 4 személyre:
  • 8 db egyforma alma
  • 15 dkg sárgabarack lekvár
  • 10 dkg darált dió
  • őrölt fahéj
  • margarin a sütőedény kikenéséhez
Előkészületi idő: 15 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

Az almák magházát kisúrom, de úgy, hogy az alját ne lyukasszam át. Kicsit megnagyobbítjuk a lyukat az almákban.

A barack lekvárt, diót és ízlés szerinti fahéjat összekeverem és ezzel a masszával megtöltöm az almákat.

Kivajazott sütőedénybe teszem és 180-200 fokon sütöm.

Melegen és hidegen is finom csemege.

Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 bono 2011 február 19

Szuper! Én is rendszeresen készítem.

4/10 Szekeres Rita 2011 február 19

Ezt én is illetve mi is nagyon szeretjük.Nagyon finom!

10/10 admin 2011 február 19

Ügyes, ötletes, egyszerű, csupán fantázia és ime az eredmény

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*