Krém:
4 tojást ketté választunk. A sárgákat kikeverjük a cukor felével és 2 ek dióval. A maradék cukrot a fehérjékhez adjuk és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a sárgákat és a lisztet felváltva, majd alaposan eldolgozzuk, vigyázva, hogy ne törjük össze a habot. A masszát simítsuk egy 26 cm-es kivajazott és lisztezett formába, majd süssük 180 fokon tűpróbáig. A maradék alapanyagokból sütünk még két ilyen lapot, majd hagyjuk kihűlni őket. A krémhez 2-3 ek tejben keverjük el a lisztet és a pudingporokat, majd öntsük fel a maradék tejjel és főzzük sűrű krémmé. Ha kihűlt akkor robotgéppel dolgozzuk bele a Rama margarint és a rumot, majd kihabosítás után adjuk hozzá a vaníliás cukrot és a darált diót. Töltsük meg a krémmel a lapokat, majd vonjuk be a torta tetejét és oldalát is. Ízlés szerint díszítjük a tortát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.