Szuper Jó! Jó étvágyat! Puszi. Boldog karácsonyt!
Két napraforgóhoz:
A tésztát jól összegyúrom és kb 1 órát kelesztem, majd 6 db kört nyújtok .(előre az élesztőt felfuttatom kis cukros langyos tejben)
A 2 tojásfehérjét kemény habbé verem beleteszek ízlés szerint cukrot vaniliacukrot a diót és annyi meleg tejet hogy jó puha tölteléket kapjunk .
Az első lapot egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem
Megkenem a diós töltelékkel, majd kinyújtom a második lapot és befedem,ismét diós töltelék és befedem .(ezt mégegyszer megismétlem a második kaláccsal)
Egy pohárral kijelölöm a napraforgó közepét, majd egy késsel felcsíkozom a tésztát.Minden csíkot tetszés szerint kétszer vagy háromszor megcsavarok. Kb. 30 percig pihentetem majd megkenem tojással. A közepét megszórom vágott dióval .
Előmelegített sütőben 25-30perc alatt szép pirosra sütöm.(tűpróba)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.