20 dkg főtt csirkemaradvány
8 dkg dióbél
10 dkg alma
12 dkg majonéz
2 dkg cukor
1 dl tejszín
1 fejes saláta
Fél citrom
Só
Előző levesből megmaradt csirkehúsról leveszem a bőrt, eltávolítom a csontot.
A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk.
A majonézhez hozzákeverjük a tejszínt, citromlével, cukorral, sóval ízesítjük.
A salátát kisebb darabokra tépjük, az almát kis kockákra, a diót durvára vágjuk, végül belekeverjük a mártásba. Hozzákeverjük a felszeletelt húst.
Jól lehűtve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.