14 dk liszt
10 dk vaj
7 dk por cukor
5 dk darált dió
1 tojás
1 mk sutôpor
1 mk skorica
Krém
20 dk kr. cukor
1 dl víz
25 dk vaj
5 dk por cukor
Máz
15 dk étcsoki
3 ek olaj
A tésztáhozvalókat összedolgozzuk és a hűtőbe tesszük hülni 1 órára.Mikor kihült a tésztánk 35 golyót csinálunk és a kosárka formákba nyomkodjuk.180 fokon 10 perc alatt megsül melegen kiütjük a formákból.
Krém A cukrot karamelizáljuk mikor sima hozzáadjuk a vizet és simára olvasszuk.Mikor kihült hozzáadjuk a vajat cukrot és simára keverjük.Nyomózsákba tesszük és a kosárkákat megtöltjük.A csokit felolvasszuk gőz felett az olajjal.A kosárkákat belemártjuk és hideg helyen tároljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.