A tésztához:
50 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor
25 dkg margarin
1 citrom reszelt héja és leve , 3 evőkanál tej
10 dkg porcukor
5 db tojássárgája
Töltelék:
30 dkg porcukor
5 tojásfehérje
30 dkg darált dió
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, olajjal kikent formákba nyomkodjuk. A közepét picit meglekvározzuk../Ebből a mennyiségből 44 darab lett./
A tojásfehérjét keményre felverjük, hozzáadjuk a cukrot, végül belekeverjük a darált diót.A kosárkákba halmozzuk, megsütjük.Díszíthetjük csokoládéba mártott rumos meggyel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.