30 dk darált dió
30 dk porcukor
1 tojásfehérje
1-2 kanál rum
Krém
1 dl tej
1 dl leforrázott zaccos kávé
1 krémpor
1 tojássárga
10 dk kristálycukor
12,5 dk vaj
Máz
10 dk csoki
Kaptárok aljára
kb.50 db gômblyu piskóta
A diót cukrot tojásfehérjét és a rumot összedolgozzuk hidegen állni hadjuk 30 percet.Aztán golyókat készítünk belöle és a kiporcukrozott kaptárformába nyomkodjuk a golyókat és kiüssük a formából.Másnapig hadjuk száradni,
Megfôzzuk a krémet mikor kihült a vajjal habosra keverjük.Nyomószákba tesszük és megtöltjük a kaptárokat és midegyiket gômbôlyu piskótára tesszuk .Másnap olvasztott csokiba mártogatjuk.50 darab jon ki ebbôl az adagból
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.