fincsi
2 dl tejföl
2 dl joghurt
2 dl kristálycukor
2 dl porcukor
4 dl rétesliszt
4 dl darált dió
2 mokkáskanás szódabikarbóna
Margarin a tepsi kikenéséhez
gyümölcs ( pl. meggy ) a tetejére – de szerintem bármilyen jó rá.
A hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinozott, lisztezett tepsibe öntjük ( én csak sütőpapírral béleltem ki a tepsit ).
Megszórjuk a tetejét gyümölccsel.
Ha nem elég lágy a tészta, egy pici vizet lehet hozzákeverni.
Fél óráig 175 fokos, előmelegített sütőben kell sütni.
Ha megsült, a tetejére olvasztott forró csokit lehet csurgatni, de elég csak porcukorral is megszórni.
A tepsi mérete: 26 x 34 cm
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.