2 csomag A Tante Fanny friss croissant tészta 360 g
10 dkg darált dió
5 dkg cukor
5 dkg mazsola
1 ek diólekvár
1 db tojás
fahéj ízlés szerint
1 cs. vaníliás cukor
1 dl tej
A Tante Fanny friss croissant tésztát 10 perccel a felhasználás előtt kivesszük a hűtőből, majd a sütőpapírral együtt kitekerjük.
Összekeverjük diót, cukrot, mazsolát, fahéjat, vaníliás cukrót.
Annyi tejjel és lekvárral összekeverjük, hogy összeálljon.
A háromszögekre teszünk egy-egy kanál tölteléket.
Megkenjük a tészte széleket felvert tojással, majd feltekerjük, és kifliket formálunk, majd a tetejét is megkenjük tojással. 20 perc alatt 170 C fokon előmelegített légkeverős sütőben kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.