2 doboz friss Tante Fanny croissant tészta 360 g
10 dkg dió
5 dkg kristálycukor
2 ek narancs dzsem
1 db tojás
Diót ledaráljuk és összekeverjük a cukorral, majd annyi dzsemet adunk hozzá, hogy összeálljon.
A légkeverős sütőt 180 C fokra felmelegítjük.
A Tante Fanny croissant tésztát sütőpapírral együtt kitekerjük és a perforált helyen késsel elvágjuk.
A tésztára adagoljuk a diós keveréket.
Felvert tojással megkenjük a tészta szélét és feltekerjük, majd a feltekert tésztát is megkenjük, és megszórjuk dióval.
20 perc alatt készre sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.